Viheralan taimipäivä 16.11.2023 🗓

Taimistoviljelijät ry ja Viherympäristöliitto ry järjestävät yhdessä Viheralan taimipäivän Tampereella to 16.11.2023 kello 8:30-16:00. 

Viheralan taimipäivässä puhutaan päivän polttavista taimihankintaan liittyvistä asioista. Mitä haasteita ja ongelmia on taimihankintoihin liittyen? Miten varmistetaan onnistunut taimihankinta ja mitkä asiat siihen vaikuttaa? Entä vastaanottotarkastukset, millaisiin asioihin tulisi kiinnittää huomiota taimien vastaanottotarkastuksia tehdessä ja miten reklamoida tarvittaessa? Kuulemme myös kokemuksia Tampereen Ratikan perennahankinnoista sekä valvojan näkökulmaa mm. pahimmista sudenkuopista kasvillisuusrakenteiden laadussa työmailla. Päivän päätteeksi paneelikeskustelussa puhutaan tuotannon ja asiakkaan kohtaamisesta, millainen on taimen tie taimistolta suunnitelmaan ja työmaalle?

Ilmoittautuminen tapahtumaan on nyt auki! Katso koko ohjelma ja ilmoittaudu mukaan tästä.

Scheduled Tapahtumat