Taimistoviljelijöille uusi kunniajäsen!

15.3.2024

Pitkän uran Taimistoviljelijät ry:n toiminnanjohtajana tehnyt Jyri Uimonen kutsuttiin yhdistyksen kunniajäseneksi Talvikurssipäivillä Tampereella 13.3.2024.

Arvostettuna ja kokeneena asiantuntijana sekä osaavana monitaiturina Jyrillä on ollut erityisen suuri merkitys taimitarha-alan kehittämisessä ja sen myötä koko viheralan arvostuksen kohottamisessa. Taimitarhojen yhteistyön ja tiedonvaihdon edistäjänä sekä viranomaisasioiden tulkkaajana hänen työnsä taimituotannon ja -markkinoinnin hyväksi on koitunut koko elinkeinon eduksi. Jyrin osaaminen on ollut arvostettua myös Pohjoismaisten taimistoneuvojien keskuudessa. Taimitarha-ala on arvostanut lisäksi Jyrin reilua, sosiaalista, helposti lähestyttävää ja lupsakkaa, mutta tarvittaessa myös suoraselkäistä ja peräänantamatonta asennettanne.